|
09.08.2022 21:58

Дружина переможця Голосу країни Сасанчина після збільшення губ зважилася на нанопластику і вразила результатом

Минулого року відомий український виконавець Роман Сасанчин став одруженою людиною та батьком. У хлопця народилася донечка Елізабет. Не дивлячись на досить молодий вік, виконавець взяв на себе відповідальність за сім’ю, і робить все можливе, що вона ні в чому не мала потреби. І не зважаючи на усі труднощі, молода людина вже довів, що він досить серйозний та надійний.

Дружина переможця Голосу країни Сасанчина зважилася на нанопластику

Зараз пара активно розвивається, кожен у власному напрямку. Роман продовжує просуватися музичною кар’єрою, а Іванна веде особистий блог в соціальній мережі Інстаграм. В ньому вона розповідає про особисте життя, а також показує вельми цікаві речі, які її підписники хотіли б дізнатися.

Так, дівчина обожнюю косметичні процедури, тому після кожного походу, демонструє їхній ефект на собі. Не так давно Іванна наважилася на збільшення губ, уколи ботоксом, напилення брів, тощо. А нещодавно наважилася і на нанопластику волосся.

Дружина переможця Голосу країни Сасанчина зважилася на нанопластику

Красуня детально розповіла, що це таке, а також показала неймовірний результат.

Варто відзначити, що деякі користувачі мережі активно хейтять дівчину за те, що вона нібито перегинає палицю з кількістю естетичних процедур. Однак, і вона на це реагує з гумором і щиро говорить, що не розуміє, звідки такі емоції.

Лише за минулий рік дівчина пройшла вельми непростий шлях, і дуже трансформувалася зовнішньо. Також Іванна наголошує, що не витрачає гроші чоловіка на себе, роби це за власно зароблені кошти з розвитку її блогу.