Рубрики: Шоу-бізнес
13.08.2022 14:59

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями на третьому триместрі: “Дівчинка має бути”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вразила фанатів запальними танцями на весіллі під час вагітності. Усі деталі в нашій статті.
Поділитися

Відомий український телеведучий Григорій Решетник є багатодітним батьком. Зірка виховує трьох маленьких хлопчиків, які з’явилися на світ з невеличким інтервалом.

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Їхня мама Христина — приклад ідеальної дружини, адже вона встигає вести особистий блог в соціальній мережі Instagram, який користується небувалою популярністю, займається спортом та підтримує неймовірну фізичну форму, виховує активних дітлахів і навіть встигає брати участь у невеличких проектах чоловіка.

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Григорій не приховує того, що пишається благовірною і всіляко дає це зрозуміти завдяки різним публікаціям в соцмережах. Наприклад, нещодавно він оприлюднив у своєму мікроблозі архівне відео, на якому вагітна Христина, знаходячись на останньому триместрі, запалює на весіллі.

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Величезний живіт для майбутньої матусі не перепона, вона щаслива і насолоджується моментами разом з коханим. Звісно, користувачі мережі дуже тепло сприйняли ролик, і почали ділитися власними враженнями.

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Зокрема велика кількість людей побажала парі четверту дитину. Зокрема, фанати пари мріють почути про те, що в них народиться дівчинка. Власне кажучи, Григорій та Христина і самі не проти час від часу пожартувати про наступне поповнення в родині, імена для інших дітей та мрії про те, що в них народиться спадкоємиця.

Христина не заперечує імовірності, що у майбутньому в них з Григорієм все ж таки з’явиться дочка. Зіркові батьки дуже люблять своїх дітей і готові працювати над збільшенням і так немаленької родини.