|
18.08.2022 16:46

Тоня Матвієнко розповіла правду про розлучення з Арсеном Мірзояном та спонсора у Британії: “Складне рішення”

Тоня Матвієнко. Ця неймовірна співачка підкорює всіх силою голосу і темпераментом. Та нині у мережі активно обговорюють не творчість зірки, а її розрив шлюбу з Арсеном Мірзояном. У програмі “ЖВЛ” артистка вирішила розставити всі крапки над “ї”.

Тоня Матвієнко розповіла правду про розлучення з Арсеном Мірзояном

Що відомо про переїзд Тоні Матвієнко у Британію?

Нещодавно зірка ошелешила всіх своїм приїздом до України. Зірка кілька місяців провела закордоном.

“Ухвалила складне рішення”, — наголошує ведучий програми, розповідаючи про переїзд знаменитсті.

Виявляється, на Батьківщині Тоня планує провести небагато часу. Згодом думає повернутися у Британію, адже там живе по спонсорській програмі. Виділили дружині Арсена Мірзояна пів будинку. Там же проживає і її молодша донька Ніна.

А ось розлучення з коханим Матвієнко заперечує. За її словами криза у стосунках таки була на початку року, але все вдалося полюбовно владнати. Єдина проблема нині для знаменитості — це кошти. Війна перенесла співачку у часи скрути: нині виступів немає, проєктів теж, а жити на щось таки потрібно.

Антоніна вражає своїми думками: вона готова шукати навіть просту роботу, попри свій поважний статус. Навіть зважилася звернутися і до простих професій, адже не цурається стати до чорноробочої праці:

“Я тут співачка — так собі. Я зароблятиму гроші для своєї дитини та родини. Я молода, мамі треба допомагати. У нас дома три артисти. Концертів не існує платних, лише благодійні”, — коментує свою ситуацію популярна білявка.

Цікаво, що її обранець Арсен Мірзоян також не боїться замастити руки: музикант згодився ремонтувати машини для фронту.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко вийшла заміж у 2017-му році. Чоловік гідно прийняв у родину навіть старшу дочку обраниці від її першого шлюбу.