|
18.08.2022 19:33

Екс-дружина Потапа Ірина Горова засвітилася в обіймах нового чоловіка: знайшла кохання після розлучення?

Ірина Горова відома у світі українського шоу-бізнесу як продюсерка, яка з маловідомих артистів може створити всесвітньо відомих зірок. Такі гурти як “Потап і Настя”, “Mozgi”, “Врємя і Стєкло”, співачка Мішель Андраде та Ingret здобули популярність не лише завдяки власним талантам, а й завдяки професіоналізму Горової.

Але прихильників цієї епатажної брюнетки цікавлять не тільки її вражаючі кар’єрні досягнення, а й подробиці особистого життя, оскільки останнє склалося не менш насичено.

Екс-дружина Потапа Ірина Горова засвітилася в обіймах нового чоловіка

Бувши 17-річною студенткою, яка тільки но розпочала навчання в інституті, Ірина виходить заміж за починаючого виконавця, на ім’я Юрій, який згодом став відомий під псевдонімом UGO та створював свою кар’єру пліч-о-пліч з Потапом. Незабаром у пари народжується донька Наталія. Через 11 років спільного життя подружжя розлучилося, вже не живши разом довгий час.

Екс-дружина Потапа Ірина Горова засвітилася в обіймах нового чоловіка

Так сталося, що дружні стосунки з репером Олексієм Потапенком поступово переросли в романтичні та у 1999 році молоді закохані вирішили зареєструвати свої відносини вже офіційно. Майже через 9 років сумісного життя Горова подарувала коханому сина Андрія. Подружжя прагнуло не ділитися подробицями свого сімейного життя з публікою і їм це вдалося. У 2016 році зіркова пара оголосила про завершення свого шлюбу, чим не на жарт здивувала фанатів. Це розлучення прихильники називають одним із самих тихих в історії українського шоу-бізнесу.

Ірину Горову помітили в обіймах нового чоловіка

Знаменитість заінтригувала шанувальників, опублікувавши у своєму інстаграмі сторіс, де вона сидить на колінах у загадкового чоловіка, обіймаючи його за шию. Невже зірка готова знов пірнути у світ безмежного кохання, оговтавшись від розлучення з Потапом?

Екс-дружина Потапа Ірина Горова засвітилася в обіймах нового чоловіка

Питань стає куди більше, ніж відповідей, оскільки не встигла Горова відпочити від уваги одного “залицяльника”, як вже схопила у свої обійми іншого. Таким чином Ірина привітала з днем народження свого колегу, кліпмейкера, Леоніда Колосовського.

Екс-дружина Потапа Ірина Горова засвітилася в обіймах нового чоловіка

Тож з ним продюсерку пов’язують лише дружба та професійна діяльність. Але фанати не втрачають надії, що скоро зірка офіційно познайомить світ з чоловіком, якого обрало її серце.

Нагадаємо, на каналі “Одна Минута” можна дізнатися більше подробиць про сімейне життя Потапа та його обраниць.