|
21.08.2022 15:48

З сином Григорія Решетніка трапився нещасний випадок: “Це була секунда, навіть не встигла підбігти”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік за короткий період часу встиг стати багатодітним батьком. Чоловік виховує у шлюбі з дружиною Христиною трьох хлопчиків — Дмитра, Івана та Олександра. Найменший з’явився на світ майже два роки тому.

З сином Григорія Решетніка трапився нещасний випадок

Благовірна знаменитості встигає не тільки займатися дітьми та побутом, але й допомагає коханому з кар’єрою, а також активно розвиває особистий мікроблог.

З сином Григорія Решетніка трапився нещасний випадок

Родина вражає своїм позитивом та гармонічністю. Втім інколи трапляються і неприємні інциденти. Так, нещодавно Христина повідомила до особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що її молодший син Сашко травмувався.

З сином Григорія Решетніка трапився нещасний випадок

Трапилося це через братів, які хотіли підняти дитину на руки, не втримали його і впустили. Хлопчик, судячи з усього, сильно вдарився. Такі висновки напрошуються через опубліковані фотографії, на яких видно, що світшот Христини у червоних плямах.

Зіркова мама на дітей не гнівається. Каже, що все сталося дуже швидко і вона навіть не встигла відреагувати, пасивно даючи зрозуміти, що на ній лежить відповідальність за те, що сталося. У той самий час, як вельми досвідчена мама, дівчина підкреслила, що це діти, і на превеликий жаль, таке трапляється, і захистити їх від цього неможливо.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Григорій та Христина евакуювали своїх дітей на захід України. Телеведучий заявляв, що дуже хотів повернутися до столиці, але родина вмовила його залишитися. Тільки-но у Києві стало більш-менш безпечно, сім’я потихеньку почала повертатися додому.