|
25.08.2022 19:38

Добринін натякнув на розлучення з Квітковою після двох років у шлюбі: “У нас с Дашею немає родинних зв’язків”

Красива пара Нікіта та Даша познайомились на проєкті “Холостяк”. Нікіта був учасником 9 сезону та обирав собі кохану жінку за покликом серця. Їх історія була наче казка, красиві жести, сміливі побачення, пристрасть та водночас ніжність в очах. Але все це в рамках проєкту, ніхто не очікував, що Нікіта справді когось обере.

За цим романом затамувавши подих спостерігала вся країна. Хтось хотів, щоб Даша стала Добриніною, а хтось навпаки. Але все вирішили почуття телеведучого і вже 2 роки молода пара живе разом.

За час спільного життя вони встигли одружитися та зіграти неймовірне свято з цього приводу, багато подорожувати, до речі, в одній із подорожей Нікіта наважився зробити коханій пропозицію. Запустити бренд одягу, створити навчальний курс  “Школа віддалених професій”, народити сина Лева, поїздити у відпустки з ним, навчилися бути дбайливими батьками та опанувати світ криптовалют.

Наразі пара не живе разом. Нікіта відправив дружину з маленьким сином за кордон, заради безпеки та спокійного життя для малюка та молодої матусі.Але час від часу Даша повертається із сином додому, але ненадовго. Натомість в instagram Нікіту засипають питаннями про розлуку з Дашею та Левом. Звичайно Нікіта каже що йому важко і він дуже сумує.

В черговий раз Добринін відповідав в історіях instagram на різні запитання стосовно дружини і не тільки. Одна відповідь дуже схвилювала підписників: “Але родинних зв’язків у нас нема” Але вона не стосувалася статусу їх відносин, а лише однакових родимих плям.