|
27.08.2022 15:36

14-річна дочка Лідії Таран від Доманського вразила виглядом у купальнику: Василина перевершила зіркову маму

Знаменита українська телеведуча Лідія Таран свого часу поринула з головою у бурхливий роман зі своїм колегою Андрієм Доманським. В результаті цього союзу народилася прекрасна дівчинка на ім’я Василина. Зірки так і не змогли налагодити особисте життя. Стосунки не закінчилися весіллям. Вельми швидко Андрій зрозумів, що ніколи не за хоче одружуватися на Лідії, і вона також не горить бажанням стати заміжньою жінкою.

Дочка Лідії Таран від Доманського вразила виглядом у купальнику: Василина перевершила зіркову маму

Дочка Лідії Таран від Доманського вразила виглядом у купальнику

Зараз спадкоємиці зірок вже 14 років. Не дивлячись на розлад у стосунках батьків, Василина зростає у любові та гармонії. Андрій Доманський намагається зробити усе можливе, щоб дівчинка не відчувала дефіциту татусевої любові.

Після початку повномасштабної війни Лідія Таран евакуювалася з України разом зі своєю спадкоємицею. Родина обрала у якості прихистку Францію. Цей вибір не є дивним, адже і Лідія, і Василина вивчають французьку мову.

Дочка Лідії Таран від Доманського вразила виглядом у купальнику: Василина перевершила зіркову маму

Дівчина навіть встигла піти до школи. А нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр у купальнику. Василина, як виявилося, володіє неймовірними зовнішніми та фізичними даними. І хто знає, можливо дівчина незабаром захоче стати моделлю, адже для цього в неї є абсолютно все.

Нагадуємо, що Андрій Доманський є батьком п’ятьох дітей, а виховує шість. Зірка дуже шкодує, що старшим свого часу не приділив достатньо уваги, але на даний момент намагається надолужити втрачене. Василина рідко дає інтерв’ю з мамою, тому про дівчину можна дізнатися тільки завдяки блогу Лідії Таран.