|
29.08.2022 13:16

“Я вагітна”: Настя Каменських прокоментувала свої пологи в Україні і зізналася, коли очікувати на поповнення

Після того, як Настя Каменських повернулася до України з Іспанії, почали активно ширитися чутки щодо її вагітності. Справа в тому, що артистка декілька разів засвітила пишний живіт. А її виступ в Ірпені взагалі не залишив жодних сумнівів у фанатів — співачка при надії.

Настя Каменських прокоментувала свої пологи в Україні і зізналася, коли очікувати на поповнення

Каменських завітала на інтерв’ю до журналістки Аліни Доротюк і вперше прокоментувала новину про своє цікаве положення та пологи в яууоввні Аліни Доротюк і вперше прокоментувала новину про своє цікаве положення, пологи в Україні.

Настя Каменських прокоментувала свої пологи в Україні

Перш за все, Настя Каменських стверджує, що вона не вагітна і на даний момент не очікує на дитя. Зірка підкреслила, що подібні плітки мали місце і раніше, тож вона, мовляв, звикла до цього.

“10 років я вже народжую. Угу. З приводу моєї вагітності: це вже просто настільки багато років триває, що я на це просто не реагую. Багато хто запитував у мене, звичайно, тому що статті… Це не одна стаття. І дуже багато коментарів саме у мене під світлинами в Інстаграмі. “Вангую, точно вона вагітна!”. Я дуже вдячна, що всі чекають на мою дитину. От, дякую вам велике. Звичайно, ви всі дізнаєтеся першими. Але знаєш, що найсмішніше? Коли я дійсно завагітнію, і буду казати “я вагітна”, мені ніхто не повірить. Я не вагітна, короче! Це все якісь припущення журналістів, або балачки в соцмережах”

Також зірка підтвердила, що на вигляд її тіла сильно вплинув стрес, адже під час війни має місце заїдання проблем.