|
30.08.2022 21:27

Аіда Ніколайчук похизувалася розкішною фігурою та квітами від коханого: щоб Кондратюк кусав лікті

Аіда Ніколайчук свого часу безперечно була відкриттям сезону. Її вокал та голос були настільки чистими, що судді спочатку засумнівалися у тому, що дівчина співає без фонограми. Але впевнившись у чесності її намірів, без питань взяли її до проєкту.

Аіда Ніколайчук похизувалася розкішною фігурою

Окрім таланту Аіда володіла ще й неймовірними зовнішніми даними — струнка, вродлива, і дуже доглянута красуня одразу ж стала претенденткою на серце Ігоря Кондратюка, за версією українських глядачів. Однак, зізнання у романі так і не відбулося, а після закінчення шоу шляхи зірок розійшлися.

Аіда Ніколайчук похизувалася розкішною фігурою

Згодом аудиторія все ж таки отримала коротке роз’яснення того, чому свідками вони стали. Ігор Кондратюк пояснив, що перш за все цінує у жінках розум, а не зовнішність. Вроду він розцінює лише як приємний бонус.

Ба більше, з Аідою він не став співпрацювати через її холодність. Мовляв, йому не вистачає від неї тепла та віддачі. Тим не менш, її таланту він не заперечував і побажав їй удачі на шляху до успішної кар’єри, чого, на жаль, так і не сталося. Тим не менш, Аіда зберегла в собі усе те, чим колись підкорила фанатів.

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову світлину, на які похизувалася розкішною фігурою, а також показала, як сильно її любить її обранець, адже постала у кадрі з квітами.

Чи слідкує Ігор Кондратюк за колишньою підопічною? Цілком імовірно, але на даний момент у продюсера є справи важливіші, адже він залишився без будинку, і на даний момент знаходиться з родиною у Львові.