|
01.09.2022 23:24

У Кондратюка народився син? Зірка показав маленького хлопчика, який схожий на нього, як дві краплі води

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк майже ніколи не обговорює з пресою особисте життя. Зірка дуже закрита людина, і оберігає родину від публічності. Втім, з часом він все ж таки почав більше часу приділяти розвитку особистих блогів в соціальних мережах. І ба більше, фанати все частіше помічають, що він активний в Інстаграм.

Ігор Кондратюк показав маленького хлопчика, який схожий на нього

Ігор Кондратюк показав маленького хлопчика, який схожий на нього

Тож днями йому дійсно вдалося здивувати користувачів популярної платформи. А вся справа в тому, що він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, на якій зображений маленький хлопчик. Неозброєним оком можна помітити, що дитина неймовірним чином схоже на Ігоря Кондратюка. Власне, це він і є.

Майбутній знаменитий продюсер сидить за партою у піонерській формі і точно не нагадує людину, яка через 40 років буде активно виступати проти російської федерації. Саме про це і почали йому написувати користувачі у коментарях.

Однак Ігор Кондратюк одразу ж дав пояснення, що тоді він був такою самою дитиною, як і всі: без вибору та без права голосу.

Нагадуємо, що з початку повномасштабної війни на території України у Ігоря Кондратюка постраждав будинок. Втім, йому та його родині вдалося евакуюватися. Сім’я вирушила на захід, де і облаштувалася.

Перший час продюсер взагалі жив в офісі. Як зараз ідуть справи у зіркової родини достовірно невідомо, але судячи з усього, Ігор Кондратюк намагається зберігати в собі позитив. Чоловік вже підкреслив, що найголовніше, що його сім’я ціла, а все інше – то дрібниці.