|
10.09.2022 14:57

Поплавський приставив охоронця до палати сина і перевернув Землю у пошуках лікарів: все заради спадкоємця

Багато років тому знаменитий український виконавець та співаючий ректор Михайло Поплавський ледь не втратив свого єдиного сина Олександра. Все сталося в місті Одеса. На розкішному позашляховику, в якому знаходився юнак, водій не впорався з керуванням та спричинив серйозну дорожньо-транспортну пригоду.  Олександра одразу ж доставили до лікарні каретою швидкої допомоги. У декілька наступних хвилин співаючий ректор отримав дзвінок від мера міста з поганою новиною.

Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина

Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина. Співаючий ректор з сином, невісткою та внуком

Як відомо, Михайло Поплавський настільки сильно боявся втратити свою дитину, що приставив до дверей палати сина охоронців, які постійно слідкували за його станом, а сам тим часом шукав лікарів, які змогли би врятувати хлопця. Подейкують, що спеціалістів чоловік шукав навіть в Ізраїлі.

Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина

Однак, операцію зробив знаменитий український нейрохірург, який згодом отримав публічну подяку від виконавця. Олександр почав реабілітацію і вже досить скоро не тільки повернувся до звичного життя, але і без жодних опасінь керує автомобілем. Зараз чоловік одружений і має сина.

Його дружина, яка володіє розкішними зовнішніми даними, активно намагається розвивати творчу кар’єру, а тим часом онук стає головним героєм усіх кліпів зіркового дідуся.

Цікаво, що навіть через стільки років Михайло Поплавський не може згадувати про аварію без сліз. Нещодавно Катерина Осадча обговорювала з ректором даний інцидент, і його очі знову наповнилися жалем та болем.