|
15.09.2022 17:20

“Міняла чоловіків”: Ігор Кондратюк вперше розповів, як зрадниця Оксана Марченко стала українською теледівою

Багато років тому Ігор Кондратюк та Оксана Марченко неабияк подружилися. Продюсер після зйомок навідувався до теледіви у гримерку та розпивав з нею чай. Після 2014 року йому довелося відмовитися від цього спілкування, але звинувачувати у чомусь Оксану він не поспішав. Мовляв, вона ж не знала, чим може обернутися її кумівство з російським диктатором.

Ігор Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала теледівою

18 лютого 2022 Оксана Марченко таємно перетнула кордон України, зібравши декілька валіз і рушивши у дорогу двома машинами з охоронцями. Вже тоді аудиторія розуміла, що дружина Віктора Медведчука тікає з України не просто так і готувалися до найгіршого.

Ігор Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала теледівою

24 лютого розпочалася повномасштабна війна і колишня українська суперзірка не сказала ані слова проти російської агресії.

Нещодавно Ігор Кондратюк завітав на чергове інтерв’ю у програму “Давай не будемо”, в якому розповів правду про взліт телеведучої та спростував плітки про те, що на телебачення вона потрапила через чоловіка.

“Я знаю її батька, я бачив її маму. У неї не було зв’язків, клянусь тобі. На X-Фактор, як її взяли… Ну по-перше, на той момент вона мала якісь свої передачі. Ми знали, що є така Оксана Марченко. Тобто, її не витягли отак з мішка. Ми знали, хто така Оксана Марченко. Вона народжувала дітей, міняла чоловіків, якось жила своїм життям. Але ми знали, що є така Оксана Марченко. Я з нею працював на Д3”, – прокоментував Ігор Кондратюк кар’єру куми путіна в Україні.

Нагадуємо, що не так давно Ігор Кондратюк розповідав про те, що раніше Оксана Марченко була суворою патріоткою України. Телеведуча вимагала від учасників, щоб вони спілкувалися під час зйомок українською мовою, а Ігоря Кондратюка вмовляла, щоб він не переходив на російську, навіть якщо черговий герой не розуміє державної.