|
17.09.2022 10:58

“Ми ж своїх не кидаємо?”: Осадча після відмови Вакарчука брати участь у “Голосі країни” присоромила співака

Не так давно стало відомо, що Голос країни повертається на українські телеекрани. Втім, дуже скоро на телеглядачів чекало велике розчарування.

Уся справа в тому, що Святослава Вакарчука у нових випусках проєкту не покажуть. Тренер прийняв рішення не зніматися, так як вважає дану справу несвоєчасною.

Катя Осадча публічно присоромила Святослава Вакарчука

Свою позицію він аргументував досить чітко: в Україні війна, велика кількість людей потребує його підтримки та допомоги, і в нього є справи, окрім розважальних проєктів.

Катя Осадча публічно присоромила Святослава Вакарчука

Судячи з усього, наголос Святослава Вакарчука на війні роздратував Катерину Осадчу, яка емоційно відреагувала на його заяву та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram велику публікацію, в якій заявила, щоб покидати своїх підопічних посеред зйомок безвідповідально, а “своїх” кидати, мовляв, не можна. Цікаво, що цей вислів був вельми грубим через своє відсилання до наративу російської пропаганди “своих не бросаем”.

Також телеведуча зазначила, що учасники проєкту, як і сам Святослав Вакарчук робили усе можливе, щоб допомогти своїм співвітчизникам побороти ворога.

Ба більше, Катя не вважає невчасними зйомки Голосу, адже вони нібито мають надихнути українців на нормальне життя і трошки розбавити суворе існування посеред війни. Що з цього вийде сказати важко, адже Святослав Вакарчук поки що ігнорує випад Катерини у свою сторону. Тим паче, що зірка взагалі не скандальний і уникає конфліктів будь-якою ціною.

Нагадуємо, що Катерина Осадча у період війни активно займається пошуком зниклих людей, і доволі успішно.