Рубрики: Шоу-бізнес
21.09.2022 14:29

Полякова розповіла, як їй допоміг заможний іноземець і став спонсором у новій країні: “Є один військовий”

Нещодавно Оля Полякова разом з доньками поїхала у Лондон, щоб віддати дівчат до навчальних закладів та допомогти адаптуватися там, особливо молодшій. Були, звісно складнощі, але вчасно знайшовся спонсор, який все вирішив.
Поділитися

На початку вересня Маша Полякова заявила, що вступила в Лондонський музичний університет, потім Марія вирішила погратися з цією новиною, заявами, що не поїде через хлопця. Але врешті решт, і Марія і маленька Аліса разом з зірковою мамою відправились в Велику Британію. Оля прийняла рішення, що Аліса також залишиться на навчання у Британії, проте з навчальним закладом були проблеми. Алісі потрібен був навчальний заклад з повним списком послуг, тобто і навчання, і проживання, і харчування. Аби зіркова мама була спокійна за свою дитину. Натомість Маша заселилась в гуртожиток і вже розв’язала всі питання з навчанням та проживанням.

Напевно не дарма говорять, що коли дуже потрібно, то поміч з’являється фактично з під землі. Так сталося у Полякової з іноземним спонсором, який все влаштував за три дні. Оля розповіла цю історію з захватом та великою вдячністю. Отже, цей спонсор виявився поляком, який живе в Великій Британії вже 20 років і наразі займається волонтерством, допомагає чим може приїзним українцям. Але Полякова не знала ні про нього, ні про такі можливості.

Оля Полякова розповіда про спонсора з-закордону

Чоловік Полякової знайшов у своїй куртці, яка прийшла йому з Лондона, записку у кинені, від цього самого спонсора зі словами: “Чим зможу, допоможу”. Звісно родина Полякової зв’язалась з поляком, який, до речі військовий друг чоловіка Олі, та з радістю прийняла допомогу. А цей поляк допоміг безкоштовно оформити Алісу до школи повного циклу та знижку для Марії на навчання в ВНЗ. І все це оформлення пройшло лише за три дні.