|
21.09.2022 21:25

Чому у Віри Брежнєвої такий псевдонім? Дружина Меладзе приховує справжнє прізвище з українським корінням

Відома поп-співачка Віра Брежнєва — героїня сьогоднішнього матеріалу. Виконавиця стала відомою у 2003 році, коли пройшла кастинг на роль однієї з солісток музичного гурту “ВІА Гра”. Не секрет, що Брежнєва — не прізвище артистки, а творчий псевдонім. Справжнє ім’я знаменитості — Галушка Віра Вікторівна.

Чому у Віри Брежнєвої такий псевдонім?

Чому у Віри Брежнєвої такий псевдонім?

Продюсери “ВІА Гри”, Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк, шукали нову солістку, після того, як склад гурту покинула співачка Альона Вінницька. Саме тоді на кастинг прийшла 21-річна та сповнена творчих амбіцій Віра. Вокальні дані дівчини прийшлися до смаку вибагливим продюсерам та вони відкрили для юної співачки двері у світ шоу-бізнесу. У новому складі музичного колективу виконавиця провела чотири роки, після чого прийняла рішення розпочати сольну кар’єру.

Але ж як проста дівчина, Віра Галушка, із Дніпродзержинську, стала відомою на всю країну співачкою, Брежнєвою Вірою? Відповідь на це питання доволі кумедна та криється у назві міста, звідки артистка родом. Пройшовши кастинг до “ВІА Гри”, продюсери запитали Віру, у якому місті вона народилася. Отримавши відповідь, що нова солістка з Дніпродзержинську, Дніпропетровської області, Меладзе та Костюк почали пригадувати, які цікаві факти знають про той край. Виявилось, що у тому місті народився Леонід Ілліч Брежнєв, один з найвідоміших політичних діячів радянського союзу. Через що продюсери прийняли рішення дати такий псевдонім своїй новій підопічній, оскільки прізвище “Галушка” не пасувало до запального та пристрасного образу гурту.

Чому у Віри Брежнєвої такий псевдонім?

Сценічне ім’я пішло виконавиці лише на користь. Її почали впізнавати мільйони та кар’єра стрімко пішла у гору.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва офіційно одружилась з продюсером Костянтином Меладзе у 2015 році, хоча романтичні стосунки між колегами почались набагато раніше. Зараз ЗМІ переповнюють чутки, що зіркова пара розлучилась, хоч офіційно артисти про це не повідомляли.