|
22.09.2022 23:59

Андрій Данилко взяв Інну Білоконь за руку і зізнався, що назад в Україну повернуться не скоро: “Вибачаємось”

Андрій Данилко та Інна Білоконь. Герої цього матеріалу вже кільканадцять років разом на сцені. Популярна нині білявка витіснила свою попередницю Радмилу Щоголеву, яка тривалий час була у ролі мовчунки Гелі поруч з Вєркою Сердючкою. Та на заміну акторці прийшла “мама”.

Багато прихильників творчого дуету дивуються і досі майстерному перевтіленню знаменитості з молодої привабливої, наче модель, жінки у зрілу досвідчену неньку. Та за лаштунками і поза камерами Андрій та Інна виходять повністю з образів.

Данилко взяв Білоконь за руку і зізнався, що в Україну повернуться не скоро

Відомо, що тривалий час цих колег підозрювали у службовому романі. А вони й самі не проти підігріти чутки про стосунки. Вже не раз зірок помічали разом на світських заходах, а ще знаменитості не соромляться триматися за руки та навіть цілуватися. Ось і нещодавно, під час анонсу розширення свого європейського туру, вони знову ж таки сплелися один між одним. Данилко повідомив, що у ЄС затримується разом з напарницею через перенесення концертів. Про це гуморист написав так:

“Увага! У зв’язку з додаванням нових міст, змінилися розклад та маршрут туру”, — та додав англійською: “Вибачаємось!”

Цікаво, що на відміну від компаньйона, в Інни Білоконь давно є половинка та повноцінна родина. Її чоловік веде непублічний спосіб житті. Акторка дуже це поважає та намагається оберігати його приватність. Подружжя виховало дорослу дочку. Дівчина також підтримує тата у його бажанні бути подалі від камер, і сама не користується популярністю мами.

А ось у самого гумориста любовна історія не така багата. Він взагалі не розповідає про своїх обраниць чи обранців. Андрій давно вже не говорить про створення власної родини, а лише ділиться потужними планами на подальшу творчість.