|
09.10.2022 16:53

“Мені довелося носити це”: Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся, яке довго ховала під перукою

Для більшості підписників Злати Огнєвіч 8 жовтня було вельми цікавим ранком не тільки через політичні новини, але і через оновлений вигляд артистки. Фанати одразу ж помітили певні зміни у зовнішності співачки. Зокрема, мова йшла про зовнішній вигляд волосся.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

Злата почала збирати численні компліменти щодо його вигляду та стану. І варто відмітити, що воно дійсно заслуговувало уваги, адже виглядало, наче в рекламі дорогих засобів для стайлінгу.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

Огнєвіч вирішила не інтригувати публіку і одразу ж розповіла, що змінилося і чому. Виявляється, за бажання стати блондинкою їй довелося заплатити здоров’ям власної шевелюри.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

Волосся артистки просто почало ламатися і вона відмовилася від подібного знущання над своїми пасмами.

Втім, повернути минулий вигляд волосся виявилося не так то і просто. Тому Злата використовувала перуку і вдавалася до цих хитрощів доволі часто. І мова йде не тільки про зйомки, але і прості виходи в люди.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

“Артисти під час виступів одягають таку систему, щоб зберегти волосся. Але мені довелося це носити у звичайному житті, і це було незручно”, – підсумувала співачка.

Зірка показала, як виглядає її головний убір та продемонструвала, як він сидів на ній. На даний момент потреба у ньому майже повністю відсутня, адже артистка виглядає неймовірно.

Також Злата публічно пообіцяла собі що більше ніколи не травмуватиме своє волосся заради краси.