|
26.10.2022 13:52

З’ясувалося, що у Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина: фото зіркових батьків з малюком

Після 2014 року кар’єра Оксани Марченко, як української телеведучої пішла на спад. Втім, знаменитість, маючи солідні фінанси та зв’язки на телебаченні не бідувала, і могла присвятити себе темі, яка їй близька по духу. Оксана — релігійна людина, яка останні декілька років створювала програму про православ’я “Паломниця”.

Зважаючи на погляди Оксани, зовсім не дивно, що велика кількість знаменитостей бажали її у хрещені матері. Так, телеведуча охрестила не одну дитину.

З’ясувалося, що у Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

Ба більше, як з’ясувалося у теледіви та Володимира Кличка є спільна похресниця. У 2017 році паломниця та спортсмен похрестили доньку Нестора Шуфрича Марію, про що Марченко розповідала фанатам у соціальній мережі Фейсбук.

Відповідні кадри з’явилися на її особистій сторінці одразу після релігійного заходу. Не варто й казати, що подія була відсвяткована на широку ногу, а знімки виглядають просто неймовірно.

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина
У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

А от чи спілкуються між собою хрещені батьки Марії Шуфрич невідомо. Зараз Володимир та Оксана опинилися по різні сторони барикад.

Так, незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко виїхала за кордон і нещодавно змогла повернути свого чоловіка Віктора Медведчука. Натомість Володимир Кличко є рідним братом мера Києва Віталія Кличка.

В свою чергу Шуфрич взагалі утримався від будь-яких коментарів щодо скандалу навколо сімейства хрещеної матері його дитини та її чоловіка-олігарха, якого після початку війни затримало СБУ.