|
31.10.2022 23:02

Алла Мазур розповіла про батька сина Артема: православний вірянин, який дав зірці записати дитину іншим ім’ям

Діва українського телебачення Алла Мазур вміє тримати інтригу. Знаменитість досі не розкрила особистість чоловіка, якому далеко не в юному віці наважилася народити малюка.

Раніше вона обривала всі розмови про батька Артема відповіддю про те, що його батько — не політик, не олігарх і разом з цим його персону не цікаво розкривати. Втім, все ж таки зірка одного разу обмовилася про милого.

Вона у січні 2009-го року розповіла, як похрестила свого карапуза. Хрещеною мамою стала близька подруга, а ось хрещеним погодився бути її рідний брат. Біологічний тато Тьоми, звісно, не міг оминути таку подію.

Алла Мазур розповіла про батька сина Артема

Родина ведучої є дуже віруючою, але в силу сімейних традицій дотримується католицизму. Проте, батько її крихітного хлопчика — пошановує православні вірування. Алла натякнула, що можливо й ім’я дитині було обрано з подачі чоловіка.

Річ у тім, що Мазур вже на перших УЗД знала, як назве свою крихітку. Та під час хрещення постав нюанс: у католицьких святцях не було відповідника справжньому імені Артемчика. Такий варіант був запропонований православними списками. Схоже аргументи Алли переважили чоловікові та було вирішено записати малюка, як Антонія.

А ось прізвище у хлопця точно танкове. Одного разу зірка засвітила шкільний беджик карапуза, де і було написано його справжнє ПІБ. Виявляється він взагалі не Мазур, а Бондаренко. Втім, вирахувати особу його батька дуже складно навіть з цими даними. Ну дуже в Україні багато Бондаренок живе.

Алла Мазур розповіла про батька сина Артема

Нагадаємо, що у 2019-му році Алла Мазур зізналася про свою недугу. Ведуча тривалий час боролася з онкологією, але стійко витримала всі випробування та повністю одужала. Та свій імідж після цього змінювати не стала. Побажаємо ж цій неймовірній жінці здоров’я!