|
01.11.2022 14:48

Улюблений тандем “Сніданку” Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розсекретили свої стосунки за межами студії

Улюблена пара ведучих працює пліч-о-пліч вже понад 9 років, звісно, що за цей час можна стати дійсно рідними душами. До речі, вони єдиний в Україні тандем співведучих, які так довго вживаються на одному знімальному майданчику разом. І це реальне досягнення, певно більше в людській мірі. Адже іноді люди навіть у шлюбі не можуть прожити стільки часу разом, а тут робота, де панує постійне напруження та стреси.

Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки

Наприкінці літа, а саме 20-го серпня, Барбір та Сенічкін святкували чергову річницю у студії. Але вони не очікували, що інша “парочка” проєкту Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв завітають до их із квітами та вітаннями. А також, була неочікувана вікторина у прямому ефірі, де виявилось, що Люда та Руслан знають один про одного уже цікаві факти, яких не знає ніхто з колег.

Наприклад Людмила розповіла, що Сенічкін вже кілька років їздить з прапором на машині й завдяки їй зміг вивезти колег з окупованих територій. А Руслан розсекретив прізвисько Барбір – козачка, через її зачіску на кастингу. Уявіть, яку деталь запам’ятав ведучий.

До того ж в цьому ефірі, вперше за роки мовчання щодо стосунків між колегами, Руслан взяв Людмилу за руку та розповів:

“Що ж між нами? А між нами робота, взаєморозуміння та дружба. А все завдяки роботі, вона нас пов’язала, чому ми дуже вдячні”.

Також Людмила вирішила продовжити та розповіла про те, що вони ніби “італійська родина”. Тобто в ефірі не стримують емоцій і готові й висловити свою думку, й закричати один на одного, але вважають, що це і є справжня взаємодія між колегами, людьми та друзями.

Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки

Тож, дружба та робота і все, тільки ці два поняття пов’язують Людмилу і Руслана. Але ви помітили, як літературно звучать їх імена в тандемі. Певно добре, що між ними дружба, адже вона зазвичай сильніша, ніж кохання, тому й менше загроза, що цей тандем може розпастися.