|
03.11.2022 09:24

На кому вдруге одружився Сергій Притула: як виглядає дружина головного волонтера країни та скільки у них дітей

Раніше він був відомим телеведучим, а сьогодні його впізнають, як людину, хто купив для України супутник. Як вже можна було здогадатись, герой сьогоднішнього матеріалу — Сергій Притула. Свою шалену популярність актор отримав завдяки ролі ведучого у шоу “Підйом”. Але ще зі студентських років намагався бути ближче до шоу-бізнесу. У 1999 році Сергій працював радіоведучим у Тернополі, а у 2004 році вже прийшов на свій перший телекастинг.

На кому вдруге одружився Сергій Притула

Вже через чотири роки Притула став одним з авторів найвідомішого скетч-шоу країни “Файна Юкрайна”, де показав себе й у ролі актора.

Творчий шлях артиста був насиченим, як і його особисте життя. Ведучий був одружений двічі. З першою дружиною Сергій прожив у шлюбі п’ять років. У подружжя є спільна дитина, але навіть це не допомогло врятувати стосунки, які почали руйнуватися ще давно. Притула розривався між сім’єю та кар’єрою, але останнє таки отримало перевагу.

На кому вдруге одружився Сергій Притула

Протягом певного часу телеведучий займався кар’єрним розвитком. Але саме роботі він зустрів жінку, з якою зовсім скоро зв’язав своє життя.

Катерина Сопельник працювала продюсером на “Новому каналі” і перший час відносини між колегами були суто професійні. Але серцю не накажеш і закохані більше не могли тримати свій роман у таємниці. У 2015 році молодята побралися, а через два роки народили доньку, Соломію.

Рік тому знаменитості наважилися на другу дитину і на світ з’явилась дівчинка, яку подружжя назвали Стефанією. Старший син та середня донька Сергія дуже чекали на появу сестрички, про що свідчить світлина з сімейної фотосесії. Сьогодні ведучий активно займається волонтерською діяльністю, а сім’я всіляко підтримує його у тилу.

Нагадаємо, що Сергій Притула зібрав близько 600 мільйонів гривень на супутник, який буде використовуватися Україною для скорішої перемоги над ворогом.