|
03.11.2022 15:25

Що відомо про головних чоловіків у житті Алли Мазур: від кого народила, хто хрестив сина і з ким живе зараз

Знаменита зірка українського телебачення Алла Мазур завжди збирала захоплені погляди протилежної статі. Яскрава та елегантна ведуча багато років була головною персоною телеканалу “1+1”, чиє особисте життя активно обговорювали. Досі великою загадкою лишається її шлюбні стосунки, які кумирка мільйонів ретельно приховує.

Що відомо про головних чоловіків у житті Алли Мазур

Алла дає всім зрозуміти, що одним з головних чоловіків у її житті є синочок Артем, який, бувши ще зовсім маленьким, став справжньою підтримкою та опорою у важкі дні боротьби з онкологією. Він не злякався того складного шляху, який довелося пройти разом з ненькою. Хлопець дуже сильно любить маму та ніжно до неї ставиться. Зараз він активно розвивається, до війни ходив з мамою навіть на інтерв’ю. Та нині ведуча про нього публічно воліє не говорити.

Що відомо про головних чоловіків у житті Алли Мазур

Ключову роль у житті знаменитості також зіграв і батько Тьоми. Алла не раз говорила, що чоловік — не політик і не олігарх, але ставати публічною особою він не збирається. Мазур аргументувала це тим, що не хоче розповідати про обранця з тієї причини, що темі її заміжжя дуже багато приділяли уваги медійники, а робити з цього сенсацію вона не бажає.

Ще одним важливим чоловіком для зірки є її брат. Його звати Олександр і він обрав собі роботу у сфері медицини. Відомо, що саме він став хрещеним для свого племінника Тьоми. Цікаво, що церковне таїнство розкрило дуже цікаву деталь з життя дикторки. Виявляється, її родина сповідує католицизм, а тато Артема — православний вірянин. Дитину ж записали за списками імен саме західного обряду християнства.

Що відомо про головних чоловіків у житті Алли Мазур

Нагадаємо, що Алла Мазур офіційно не заміжня. Проте часто їй приписували стосунки з телевізійником Робертом Опалеником. Втім, цих знаменитостей пов’язують лише робочі стосунки.