|
07.11.2022 23:39

Зірка “Кварталу” Таня Песик затьмарила Олену Кравець і Олену Зеленську: в салатному костюмі блиснула ніжками

Український шоу-бізнес може похизуватися безліччю неймовірних красунь, які сяють одна яскравіше за іншу. Особливу увагу привертають зірки, які частіше за все з’являються у смішних образах, тому їхні світські виходи у вечірніх сукнях, з макіяжем та зачісками призводять справжній фурор.

Наприклад, сценічна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь завжди збирає у мережі масу компліментів, коли нагадує, як вона виглядає насправді.

Таня Песик затьмарила Олену Кравець і Олену Зеленську

Таня Песик затьмарила Олену Кравець і Олену Зеленську

Не стає виключенням і Олена Кравець, про вроду якої глядачі забувають, спостерігаючи за її ролями. Гумористка, насправді є неймовірно стильною та вишуканою жінкою. По її стопах йде красуня Тетяна Песик, яка вечорами смішить українців у Жіночому Кварталі.

У реальному житті акторка дуже елегантна. Нещодавно вона нагадала про це своїм підписникам, оприлюднивши на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, в якому постала у розкішному салатному костюмі.

Свій образ зірка доповнила елегантними туфлями-лодочками на підборах, які є класикою, стриманим укладанням та вечірнім макіяжем. Від аксесуарів Тетяна відмовилася, принаймні для фото.

У дописі до фотографії Тетяна пояснила, що нарядилася, і запросила глядачів до перегляду Вечірнього Кварталу. У коментарях фанати та близькі гумористки на перебій почали засипати її компліментами, адже повз такої краси дійсно було важко пройти. Втім, Тетяна поки що не поспішає відповідати на коментарі під публікацією.