Рубрики: Шоу-бізнес
11.11.2022 19:43

Тіна Кароль причепурилася та натякнула фанатам на появу чоловіка в її житті: “Хочу тепла і ніжності”

Популярна співачка Тіна Кароль натякнула на появу чоловіка в її житті та зізналася, що хоче ніжності та обіймів. Що відомого про загадково обранця знаменитої поп-діви України?
Поділитися

Кожна жінка мріє, щоб в її житті була присутня ніжність та справжня любов, як у казці. Проте не завжди ця казка буває з добрим кінцем. Наприклад, з історії життя Тіни Кароль можна знімати фільм, у якому кінець буде трагічним.

Все почалося у 2007 році, коли Кароль тільки починала свій творчий шлях і прийшла на українське телебачення. Як належить кожному новому артисту, співачці був потрібен продюсер, який буде її просувати у світі шоу-бізнесу. Ним став Євген Огір, який тоді працював та телеканалі М1. Відносини між колегами були суто ділові, але не довго. Молоді та сповнені амбіцій ледь не миттєво закохалися один в одного, але тримали це в таємниці, аби не провокувати плітки між іншими колегами.

Довго приховувати почуття парі не вдалося і, майже нікому не сказавши, Тіна та Євген розписалися у 2008 році. Того ж року пара повінчалася у церкві, давши присягу перед Богом буди один з одним і в горі, і в радості. Скоро у зіркового подружжя народився син, Веніамін, і новоспечені молодята були на сьомому небі від щастя.

Тіна Кароль причепурилася та натякнула фанатам на появу чоловіка в її житті

Проте доля була не на боці закоханих і горе постукалося у їх сімейне гніздечко. Євген довго та важко боровся зі страшною хворобою — рак шлунку. Але усі старання лікарів виявилися марними та у 2013 році Огір помер.

Кароль не могла знайти собі місце від горя і повністю відгородилося від світу. У її житті залишилось місце лише для сина та музики, чим тривалий час виконавиця і займалася. Йшли роки, а Кароль продовжувала уникати будь-яких стосунків з чоловіками, день за днем сумуючи за коханим.

Але з часом навіть найстрашніші рани починають загоюватися. В одному з інтерв’ю Кароль зізнавалася, що для чоловіків в її житті знову є місце, але чи зайняв вже хтось серце знаменитої красуні, залишалося таємницею.

Фанати зірки давно підозрюють, що в житті Тіни вже з’явився новий коханий. Співачка й сама підігріває ці чутки. Нещодавно виконавиця опублікувала сторіс з цікавим текстом та ще й продублювала це на власному телеграм-каналі.

“Хочу тепла та ніжності, впасти в обійма пристрасті. Гріховною прокинутися ранком і знов дивитись в тебе до світанку”, — поетично підписала Кароль своє фото.

Тіна Кароль причепурилася та натякнула фанатам на появу чоловіка в її житті

Нагадаємо, що Тіна Кароль має звання народної артистки України.