Рубрики: Шоу-бізнес
16.11.2022 17:21

Чому Оля Полякова не носить прізвище свого багатого чоловіка Вадима: їхні діти – теж не Буряковські

Знаменита українська співачка Оля Полякова не стала брати прізвище свого чоловіка Вадима, завдяки якому, зокрема, змогла добитися успіхів на сцені.
Поділитися

Знаменита українська співачка Оля Полякова виросла не в бідній сім’ї, отримала блискучу освіту та змогла себе реалізувати на сцені. Останнє далося їй не так просто. Співачка змогла добитися успіху лише в зрілому віці, після заміжжя та народження двох дочок, і на приховує, що не останню роль зіграли гроші її чоловіка, які були інвестовані у розвиток її кар’єри.

Чому Оля Полякова не носить прізвище свого чоловіка Вадима

Чому Оля Полякова не носить прізвище свого чоловіка Вадима

Хоча прізвище чоловіка Ольги — Буряковський, вона носить своє дівоче. Пояснення цьому досить просте, адже Полякова легко запам’ятовується, а натомість Буряковська — довге, складне та не підходить для сцени. Цікаво, що старша дочка Суперблондинки Маша також виступає та відома у соціальних мережах, саме як Полякова.

Невідомо, як саме записана дівчинка у свідоцтві про народження та паспорті. Адже цілком імовірно, що Марія використовує мамине прізвище, щоб бути взнаваною і швидше зайняти нішу в шоу-бізнесі.

Нагадуємо, що минулого року Марія почала виступати зі своїм рок-гуртом, а на даний момент отримує музичну освіту у Великобританії.

Молодша дочка Олі Полякової Аліса поки що не користується соціальними мережами активно, тому аудиторія не має жодної гадки, як вона себе подаватиме на публіці, і чи піде взагалі по стопах своєї матері та старшої сестри.

Варто відмітити, що Вадим абсолютно не проти такого стану справ і в усьому підтримує своїх дівчат. Не так давно йому виповнилося 60 років. На даний момент він перебуває в територіальній обороні і робить усе можливе, аби захистити свою сім’ю від російської агресії.