Рубрики: Шоу-бізнес
18.11.2022 09:45

Дружина Григорія Решетніка знову засвітила вагітний животик: невже скоро буде довгоочікувана дівчинка?

Багатодітна матуся Христина Решетнік днями показала фотографію, де постала вагітна та у красивій довгій сукні. Невже скоро буде поповнення?
Поділитися

Григорій та Христина щасливі батьки трьох чарівних синів, Вані, Діми та Саші. Всі хлопці дуже схожі між собою та цілком на зіркового батька. В основному всі основні турботи про дітей, як і в інших середньостатистичних країнах, лежать на маминих плечах. Христина дуже багато часу проводить з маленькими та часто показує це у своєму блозі instagram.

Родина Решетнік чекає на поповнення

Але попри клопоти з дітьми, Христина ще встигає приділяти час і собі. Жінка ходить до спортивної зали, де відновлює свої сили та тримає фігуру у гарній формі. Також, дружина ведучого встигає й працювати. Оскільки пара нещодавно запустила власний онлайн проєкт про ідеальні стосунки, то зайнять у Христини вдосталь. Та вона й рада цьому, бо завжди в русі та думки зайняті справами, а не війною.

Та жінка у своєму шаленому ритмі не забуває й про соціальні мережі в активному форматі. Саме там, днями Христина запустила фотографії, на яких вона у цікавому положенні. Одразу поосипались коментарі з привітаннями та багато питань. Адже у сторіс жінка не вагітна, а на фото вже доволі великий термін, судячи з животика.

Та не варто поспішати з висновками. Тому що це лише архівні фотокартки. До того ж кожну свою вагітність Христина фіксувала на красивих фотосесіях, на пам’ять. Звичайно, таке точно не забути, але з роками переглядати красиві фото приємно, особливо разом з рідними.

Тож, родина Решетнік поки що не чекає на поповнення, але в одному з інтерв’ю Григорій казав, що він не проти дівчинки, бо хлопців вже досить. Та й Христина підтримала коханого, але тільки після перемоги. Тому, чекаємо на перемогу та радісну звістку від великої родини Решетнік.