|
22.11.2022 17:23

Чиєю коханкою була Злата Огнєвіч до невдалого роману з Андрієм Задворним: Олег Ляшко, Андрій Хливнюк та інші

Злата Огнєвіч майже ніколи не розкривала глядачам правду про свої стосунки. Втім, це аніскільки не вберегло її від пліток навколо її особистого життя. Давайте згадаємо, з ким співачці приписували романи.

Олег Ляшко

З ким була у стосунках Злата Огнєвіч

Свого часу героїня нашої статті була членом “Радикальної партії Олега Ляшка”. Вперше Злата відреагувала на чутки про роман з відомим українським парламентарієм у програмі “Світське життя” з Катериною Осадчою. Тоді вона спростувала будь-які зв’язки з впливовими політиками і заявила, що чартерний рейс, під час якого вона була на одному борту з політиком ні про що не говорить.

Сергій Льовочкін

З ким була у стосунках Злата Огнєвіч

Одночасно з чутками про роман Злати Огнєвіч та Олега Ляшка, героїні нашої статті приписували стосунки і з політиком Сергієм Льовочкіним. Однак, Злата наполягала, що ні з ким з Народних депутатів не зустрічалася.

Андрій Хливнюк

З ким була у стосунках Злата Огнєвіч

Минулого року Катерина Осадча поставила ще одне провокаційне питання співачці, але вже стосовно Андрія Хливнюка. Мережею почали ширитися чутки про її роман з музикантом через активні зустрічі поза сценою.

“Просто випили кави пару разів, і я думала, що він хоче мені запропонувати дует… Але так як у нього нещодавно вже був дует, то я думаю, що шукатиму собі іншого компаньйона”, – зізналась артистка.

Єгор Бенкендорф

З ким зустрічалася Злата Огнєвіч

9 років тому Злату помітили у ресторані з відомим українським режисером Єгором Бенкендорфом. Зірки поводилися, як пара: обіймалися, обмінювалися жартами і постійно контактували. Офіційного коментарю щодо імовірного роману співачка так і не дала.

Військовослужбовець

З ким зустрічалася Злата Огнєвіч

А от своїх стосунків з захисником України Злата Огнєвіч не приховує. Свого часу вона розповіла, що чоловік воював на Сході і навіть вплинув на її міцну політичну позицію.