Рубрики: Шоу-бізнес
06.11.2020 18:18

Мститься за Цибульську: дружина Дзідзьо заспівала, що хоче депутата або бізнесмена, а не артиста

Співачка Slavia потішила шанувальників новою піснею «Хочу крутого мена».
Поділитися

Дружина відомого українського артиста Дзідзьо, співачка Slavia випустила новий іронічний сингл.

Свою нову пісню Ярослава Хома, яка взяла сценічне ім’я Slavia, опублікувала 6 листопада на своєму Ютуб-каналі.

Композиція дружини Дзідзьо – це іронічне висміювання сучасних корисливих жінок і неуспішних чоловіків. Співачка впевнена, що пісні мають не лише розважати, але й повчати, і намагається впоратися з цим завданням.

Свою пісню артистка називає жіночою афірмацією. Це гімн всіх жінок, які прагнуть вдало вийти заміж, знають собі ціну, і знають, чого хочуть. Також, за словами співачки, в композиції є “стьоб” з дівчат, які ходять в ресторани, «на полювання» на чоловіків.

Дехто себе впізнає в цій пісні, і такій людині вона не сподобається. Також  Slavia думає, що її нова робота викличе бурю емоцій.

У відео до пісні співачка постала в білому купальнику і в червоних боксерських рукавицях. За плечима в неї білосніжні крила. На обличчі в дружини Дзідзьо – яскравий макіяж, співачка використала червону помаду насиченого кольору.

Пісня починається зі слів «Коханий, ти знов налажав, коханий, ти дров наламав», тож героїня збирається знайти собі нового чоловіка, крутого мена.

До нього в неї купа вимог: жінка хоче депутата або бізнесмена, при грошах і щедрого, щоб на моря відпочивати возив, круті автівки дарував і діаманти, ще й носив на руках таку красиву кралю.

«Хочу такого, як Кличко, щоб цілував моє личко», – заспівала Slavia.

При цьому майже весь текст пісні співачка проговорює, а тільки приспів співає.

Цікаво, як ставиться Дзідзьо до таких амбіцій дружини? Можливо, темпераментна чорнявка Slavia, ображена за спільні пісні чоловіка з пристрасною Олею Цибульською, так показує чоловікові свій характер?

Мітки: SLAVIA