|
06.11.2020 20:08

Настя Каменських спантеличила новим образом

Українська співачка Настя Каменських знайшла новий спосіб епатувати підписників. Цього разу артистка виставила новий знімок, на якому співачка позує у рожевому топі і коричневих вельветовых лосинах.

У підписі під знімком виконавиця поміркувала про найкращий день у житті. Дівчина зауважила, що навіть подорож до здійснення мрії – це ще та незабутня пригода і новий досвід.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHM-mxIjGn0%2F&is_from_rle

У коментарях під знімком прихильники в котре запідозрили Настю Каменських у вагітності. Дехто відкрито поцікавився чи виконавиця взагалі збираються народжувати. Також шанувальники поцікавилися куди поділися пишні груди співачки і зауважили, що ракурс для фото виконавиця обрала не дуже вдало.

Раніше Настя Каменських стверджувала, що хоче мати дітей.

Схоже прихильники настільки закидали пару питаннями про вагітність Насті Каменських, що зірка показала і розповіла про тренування.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGmGGNRjhR4%2F&is_from_rle

Дехто з підписників накинувся на зірку, що вона поки не стала мамою і назвав її старою для народження дітей. Після таких слів під дописом розгорілася справжня дискусія на захист Насті Каменських. Прихильники написали, що з такими навантаженнями про дітей можна забути і поділилися власним досвідом планування вагітності. Вони стверджували, що під час цього не можна займатися спортом.

Кілька днів тому виконавиця виклала коротке відео, на якому демонструє різні образи.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCG70e-RDBk6%2F&is_from_rle

Прихильники після голих фото Насті Каменських такі образи не дуже оцінили. До того ж вони запропонували влаштувати розіграш і подарувати один з образів.

Що ж, Настя каменських здивувала вже тим, що позувала одягненою.