|
02.12.2022 12:17

Іра Раковчен з “МастерШеф” показала, як виглядає її коханий: молодий чоловік-красень, який Великій і не снився

Симпатична білявка, 26-річна Ірина Раковчен, яка стала учасницею “МастерШеф. Битва сезонів” після участі у 10 сезоні проєкту, ніколи особливо не афішувала подробиці свого особистого життя. Але ще до участі в шоу було відомо, що вона з 2017 року заміжня за хлопцем, який дещо старший за неї та маленька донька.

Учасниця МастерШеф. Битва сезонів Ірина Раковчен

Ірина — успішна підприємиця, яка мала свою кав’ярню, де відповідала за безліч нюансів: від власне кондитерських виробів до бухгалтерії. Однак, через карантин під час пандемії, а згодом і війну, бізнес пішов на спад. І хоча кондитерське мистецтво так і залишилось пристрастю дівчини, все ж необхідно було щось змінювати у житті. Раковчен вирішила спробувати себе в IT-сфері, адже є у кого повчитися.

Іра Раковчен в чоловіком та донькою

Чоловік Ірини, Ярослав, також працює в цій галузі. Зараз дівчина та її сім’я перебралися у Дубаї, де вони розпочати нове життя, деталями якого Раковчен безперестанку ділиться за своїми підписниками. А свій бізнес у Києві поки що поставити на паузу, щоб не проґавити можливість побувати у одній із найбагатших та найпрогресивніших країн світу.

Днями вона виклала у своєму Інстаґрам-акаунті світлину, на якій вони разом з коханим Ярославом та донечкою Алісою, широко посміхаючись позують на тлі дубайських хмарочосів та зелених алей.
Ірина підписала фото: “Mommy daddy Alisa”.

 

На ній Ірина одягнена у повсякденну сукню тілесного кольору та кеди, але при цьому виглядає як справжня модель, оскільки має тендітні форми. Чоловік — під стать Раковчен: стрункий та підтягнутий.
Донечка Аліса — справжня принцеса та копія мами: біляве волосся, іскристі оченята, проте усмішку успадкувала від красеня-батька, якого вона міцно обіймає, сидячи в Ярослава на руках.

Нагадаємо, Ірина Раковчен професійно займається бадмінтоном та має титул майстра спорту.