|
02.12.2022 20:10

Приголомшливо красива для 48 років: дружина Олега Винника Таюне у високій сукні показала модельні ноги

Неймовірна красуня, талановита вокалістка та близька людина для Олега Винника Таїсія Сватко одразу ж привернула увагу аудиторії. Бек-вокалістка стала улюбленицею глядачів не тільки завдяки власним талантом, але і завдяки особливому ставленню повелителя вовчиць до своєї підопічної.

Квітка Таюне завжди стоїть поруч з виконавцем на сцені, завжди знаходиться в полі зору аудиторії, завжди в кадрі. У зв’язку з цією особливістю, а також взаємодією Олега та Таїсії поза кадром фанати одразу ж почали здогадуватися, що зірок поєднує дещо більше, ніж співпраця або дружба.

Таюне у високій сукні підкорила мережу довжиною своїх ніг

Таюне у високій сукні підкорила мережу довжиною своїх ніг

І журналістам все ж таки вдалося знайти правду: представники преси відвідали село, в якому виріс майбутній повелитель вовчиць і дізналися від його мешканців, що насправді Винник одружений з вокалісткою.

Це лише підсилило і до того безмежну любов шанувальників до красуні. В соціальній мережі Instagram на її особисту сторінку підписані десятки тисяч українців, які з нетерпінням чекають на оновлення та нові релізи.

Час від часу Таюне тішить і ексклюзивними кадрами. Вокалістка має бездоганне почуття стилю, тому кожна наступна фотографія призводить справжній фурор.

Наприклад, за 4 дні до повномасштабної війни в Україні зірка оприлюднила знімок, на якому постала в розкішні високій сукні та з ботфортами, що в комбінації неймовірно вигідно підкреслило довжину ніг артистки.

У коментарях під публікацією на зірку посипалися компліменти, хоча деякі користувачі вирішили нагадати, що Україні необхідна підтримка Олега Винника та його бек-вокалістки.