|
03.12.2022 21:55

Катя Осадча вагітна вчетверте? Телеведуча не стала приховувати справжню фігуру і всім показала свій стан

Минулого року знаменита українська телеведуча Катерина Осадча стала матір’ю втретє. Зірка народила колишньому нардепу Олегу Поліщуку сина Іллю, а колезі Юрію Горбунову синів Івана та Данила.

Втім, телеведучий не приховує, що хотів би стати батьком дівчинці. Подружжя так і не змогло дати однозначну відповідь, чи наважиться на ще одні пологи. Тим часом шанувальники підозрюють, що Катерина знову вагітна.

Катя Осадча засвітила округлу фігуру та заінтригувала вагітністю

Приводом вважати, що зірка дійсно може виношувати дитя стали кадри з фіналу вокального проєкту “Голос країни”.  На деяких кадрах можна помітити, що завжди струнка володарка осиної талії Катерина має округлі форми, що на неї дуже не схоже.

У коментарях під публікацією одразу ж почали сипатися запитання, чи є реальна вигідність того, що Осадча незабаром знову повідомить про майбутнє поповнення в родині. Тим паче, що зірки відкриті до питань збільшення їхньої сім’ї. Не так давно вони обговорювали з журналістами імовірність усиновлення дитини з дитячого будинку. Втім, на даний момент реалізація подібного плану неможлива через війну.

В мережі обговорюють четверту вагітність Катерини Осадчої

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Катерина Осадча евакуювалася разом зі своїми дітьми до заходу України. Юрій Горбунов залишився в Києві, щоб мати можливість заробляти гроші та утримувати родину. Катерина досі не повернула синів до столиці, боючись нових ракетних ударів. Тим не менш, вона активно бере участь у зйомках, а також розшукує зниклих людей.