|
05.12.2022 20:22

Перша дружина Арсена Мірзояна: як виглядає жінка, у якої 30-річна Тоня Матвієнко відбила чоловіка

Мірзоян прожив зі своєю першою дружиною досить багато років у шлюбі та пара виховувала 2-х синів. Але ніколи жінка не намагалась вийти з тіні зіркового чоловіка. Анні не була потрібна популярність чи визнання, вона спокійно займалась своїми справами та не нарікала себе на плітки.

Та згодом, коли Мірзоян став заручником почуттів і сімейних обіцянок, його дружина все ж таки не змогла залишитися непоміченою. Та й досі любовний трикутник Мірзояна не дає спокою прихильникам. Хоча з моменту розлучення Ані та Арсена, вже пройшло більше 5-ти років.

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила Мірзояна

Проте, у публічних скандалах з Тонею Матвієнко Анна не була помічена жодного разу. Жінка прийняла факт, що Мірзоян їй більше не належить, тому не стала тримати чоловіка силою і відпустила. Та досі всіх цікавить, як живе та виглядає Анна Мірзоян.

Отже, відомо, що перша дружина Арсена після розлучення не поїхала з рідного Запоріжжя й виховувала обох синів там. А от зірковий батько хлопчиків іноді навідується або забирає їх до себе. Та варто сказати, що Тоня налагодила гарний контакт з синами Мірзояна.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Екс-дружина артиста досить вродлива жінка, яка має рудий колір волосся та яскраву зовнішність. Судячи з публікацій Анни в instagram, вона захоплюється велоспортом, тому має гарну фігуру. Тож, немає навіть  жодних підстав аби порівнювати Матвієнко з Мірзоян, але  обидві жінки гарна по-своєму і вони зовсім різні. А почуття – це дуже загадкова річ, яка іноді зводить і розлучає людей несподіваним способом.