|
07.12.2022 20:52

Неймовірна схожість: Алекс Топольський і переможець “Холостячки” Андрій Задворний виглядають як брати

Чоловіки дійсно дуже схожі між собою, ніби різні люди і їхнє життя ніяким чином не перепліталось, проте схожість є. Щоправда, Олександр трохи молодший від Андрія і це також помітно. Бо Топольський насправді не виглядає на свої роки, а років на 28 і це дуже добре. А от Задворний навпаки має набагато доросліший вигляд попри те, що обидва народилися у 1989 році.

Які родинні зв’язки мають Топольський та Задворний

Тобто вони однолітки й можливо це зіграло якусь роль у схожості чоловіків. Перше, що кидається в очі, це трохи висинуте вперед підборіддя, яке прикриває щетина. Також форма голови та зачіска, а точніше ріст волосся. Тільки подивіться, вони дійсно виглядають як брати.

Проте Андрія з Алексом пов’язує лише участь у проєкті і все. Навряд чи вони навіть знайомі між собою, тому що Топольський майже все життя прожив у США, а Задворний в Україні. Алекс зі Львова, Андрій народився у Литві, а потім жив у Кіровоградській області. Тож, їх шляхи ніяким чином не могли переплестися. Тому, вони один одному не родичі й це факт.

Алекс Топольський

Та й загалом, крім зовнішності чоловіків нічого не пов’язує. Алекс більш спокійний та розсудливий, а Андрій емоційний і не вміє приховувати свої почуття. На це скоріш за все впливає знак Зодіаку, бо Задворний – водолій, а чоловіки цього знаку бувають часто імпульсивними. Топольський – терези, такі чоловіки зазвичай розсудливі й терплячі.

Андрій Задворний

Тож, було б цікаво, якби чоловіки опинилися родичами, але на щастя, чи на жаль, вони не мають один до одного жодного відношення і братами точно не є один для одного. Та все ж таки, схожість між ними вражає.