|
09.12.2022 12:54

Немолода, з вогненно-рудою шевелюрою та плодовита: на кого Вакарчук проміняв першу дружину Фонарьову

Усі свої любовні пісні Святослав Вакарчук колись присвячував коханій дружині Лялі Фонарьовій. Свого часу вони склали ідеальний тандем: він — публічна творча людина, а вона має потужні зв’язки та необхідне оточення.

У цьому союзі не було спільних дітей, адже Святослава виховував дочкуляли від попередніх стосунків. Зірка ніколи не розповідав в інтерв’ю, чим зумовлена його бездітність і варто відмітити, що аудиторія вже і не чекала почути від нього відповіді.

Святослав Вакарчук засвітив свою нову дружину

Якими же шокуючими стали новини про розлучення Святослава та Лялі, а також про появу первістка артиста на світ! Так, через місяць після того, як піар-відділ музичного гурту повідомив про розрив пари, стало відомо, що у Вакарчука з’явився син Іван.

Святослав Вакарчук засвітив свою нову дружину

І народила хлопчика не Ляля. Журналісти довго не могли з’ясувати особистість нової обраниці зірки. Під підозру потрапила продюсерка Євгенія Яцута, яка часто з’являлася поруч з музикантом з великим животом.

Після того, як жінка через рік знову завагітніла, а згодом у Вакарчука з’явилася донечка, жодні сумніви вже буди недоречними: саме руда красуня полонила серце Святослава.

Святослав Вакарчук засвітив свою нову дружину

Чи святкувала пара весілля, чи офіційно розписана, де живе, — нічого з цього ні пресі, ні фанатам невідомо. Якби Євгенія не була відомою особистістю в кулуарах шоу-бізнесу, навряд представники ЗМІ взагалі б змогли встановити особистість нової обраниці співака.

Втім, ця інформація вже вийшла назовні, а мережа пам’ятає абсолютно все. Євгенія ж за увесь час стосунків зі Святославом не дала жодного офіційного коментаря.