Рубрики: Шоу-бізнес
14.12.2022 19:42

Після втечі з України Влад Яма відростив бороду і змінив роботу хореографа на дещо інше: виглядає, як шахтар

Знаменитий український хореограф Влад Яма вийшов на зв'язок зі Сполучених Штатів Америки та показався у новому амплуа. Усі деталі в нашій статті.
Поділитися

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Влада Ями  втратили з ним зв’язок. Зірка публікував контент на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, який здебільшого складався з архівних знімків і не видавав свого місцеположення щонайменше декілька місяців. Врешті-решт, хореограф дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому визнав, що знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Для життя знаменитість обрав своє улюблене місто Маямі.

Влад Яма відростив бороду і змінив роботу хореографа на дещо інше

Чим зірки займався до публічного зізнання, достовірно невідомо, однак на даний момент Влад активно задіяний у різноманітних благодійних проєктах: зокрема в організації вечірок, вечорів, ділових зустрічей, тощо.

Влад Яма відростив бороду і змінив роботу хореографа на дещо інше

За деякими даними, Ямі вдалося зібрати суми, які вираховуються десятками тисяч доларів. Артист не мовчить у відповідь на хейт та нагадує, що також приймає участь у боротьбі проти окупанта, але фінансово.

Щоб не дратувати користувачів постійним блиском та шиком, на його сторінці з’являються менш привабливі кадри. Наприклад, нещодавно хореограф постав в образі бородатого робітника. Варто відмітити, що зірка став схожим на шахтера завдяки касці, шарфу та фільтру для шкіри.

Нагадуємо, Влад Яма опинився за кордоном разом зі своєю дружиною Ліліаною та сином Леоном. Хлопчик відвідує американську початкову школу, а зіркові батьки тим часом активно діляться з українськими журналістами бажанням народити другу дитину. Втім, поки що пара не повідомляє хорошої новини своїм фанатам.