|
14.12.2022 19:59

Донька Олі Полякової в черговий раз здивувала розповіддю про скандал в британській аптеці: “Я почала кричати”

Маша по характеру бунтар, цю рису вона точно перейняла від своєї зіркової матусі. Адже саме Оля Полякова поводить себе досить сміливо, зухвало та ніколи не промовчить. Тож і Марія з віком навчилась робити так само. З одного боку, це, звісно, добре, тобто дівчина може відстояти власні інтереси, але з іншого, провокує конфліктні ситуації.

Маша Полякова влаштувала сварку в аптеці

Маша обіцяла, що як тільки почне жити у Великій Британії, то почне багато розповідати зі свого життя за кордоном, тому, не дивно, що дівчина настільки активізувалась у соціальній мережі instagram та ділиться новинами зі свого життя.

Тож, донька виконавиці вже встигла поскаржитись на клімат, розповісти про свої стосунки на відстані з коханим, запостити зустріч з батьком та про свої проблеми з харчуванням. Та цього разу Маша влаштувала скандал в аптеці. Річ в тому, що дівчина прийшла у британську аптеку, аби придбати необхідні препарати, але касир не зрозуміла дівчину та відповіла, що таке вони не продають.

Маша Полякова влаштувала сварку в аптеці

Така відповідь  зовсім не влаштувала Машу і вона почала кричати на касира та намагатися пояснити, що все ж таки потрібно їй та що ці препарати точно продаються в Англії. Врешті-решт Маша не змогла контролювати себе та просто пішла з аптеки.

Також дівчина зазначила, що коли приїде до Києва на канікули купить собі всі необхідні таблетки, сиропи, тобто, медичні препарати, тому що у Великій Британії з цим, як виявилось, є певні проблеми. Тому Марія дуже розлючена від того, що її не зрозуміли й через те, що дівчина так і не змогла придбати необхідні ліки.