|
15.12.2022 15:24

Ольга Фреймут користується нагодою та зустрічається у Лондоні з впливовим чоловіком – не іноземець

Певно всі знають, що початок війни Фреймут застала у Франції, де хотіла відсвяткувати свій ювілей з дітьми, а потім повернутися додому. Але все вийшло інакше. Оля вирушила до Лондону, де живе та навчається її старша донька Злата Мітчелл.

Так, Ольга влаштувалась у Великій Британії та навіть змогла знайти роботу за своїм фахом. Щоправда, тепер теледіва працює в редакції. Фреймут вдалося влаштуватися журналістом у британській газеті “Sunday Express”. Там Фреймут веде власну колонку та пише про останні новини в Україні. Тобто, виходить, голос правди у Лондоні ми маємо.

Також, Ольга займається волонтерською діяльністю, хоча про це вона обирає не кричати на весь світ, с тихо допомагати Українцям та армії. До діяльності ведучої ще додався й гуманітарний фронт. Тобто, Оля майже всюди намагається бути корисною та не втрачати сил і надії повернутися в рідну Україну.

Та не втрачає Фреймут і нагоди зустрічатися з чоловіками, наприклад, днями Оля засвітилась на спільному фото з депутатом Верховної ради, Олексієм Гончаренко. Чоловік виклав спільну фотокартку з Олею, де подякував їй за допомогу та її важливий вклад у перемогу.

Сам же депутат приїхав до Лондона, аби обговорити нові санкції для російської федерації та розібратися з тими грошима, які чиновники росії поклали собі у кишеню – це дозволить зробити санкції жорсткішими та на міжнародному рівні.

Тож, зустріч Фреймут та Гончаренко мала діловий підтекст, без переходу на щоби особисте. Тому, чоловік зірки може не переживати за дружину.