|
22.12.2022 19:01

Оберігає Новий рік: Валерій Залужний з’явився на новорічних іграшках, які зможуть стати гарним подарунком

Ми вже знаємо історію популярності Арестовича, Кіма та інших, а сьогодні поговоримо про Валерія Залужного, який є головнокомандувачем Збройних Сил України та саме в його руках знаходиться хід українських військ. Саме Залужний вирішує з колегами, куди коли йти і якому підрозділу чи батальйону.

Валерій Залужний

Валерій має кілька вищих освіт і майже всі вони стосуються військової справи, та одна з міжнародних відносин. Тобто, Залужний ще з юних років розумів, що бути гарним командиром неможливо без усвідомлення ситуації, професійної освіти та практики. Саме тому, Валерій не зупинився на одному вищому закладі й тепер ми бачимо, що недарма.

Про Залужного, як і про інших політичних та військових осіб у наш час, ходить мережею багато цікавих жартів, мемів і тому подібне, в це означає, що у народі його люблять і сприймають серйозно, оскільки його словам люди довіряють і вважають його професіоналом своєї справи. А військові його називають одним з найбільш відкритих генералів, який розуміє проблеми солдатів і молодших офіцерів, тому що він готовий спілкуватися з кожним і слухати та намагатися допомогти.

Тож, кілька  українських волонтерів настільки захопились особистістю Залужного, що попри відсутність електроенергії, зробили іграшки із зображенням Валерія. Тепер ці ялинкові прикраси можна буде придбати в інтернеті та зробити комусь зі своїх близьких незвичайний подарунок. З гумором та патріотичним позитивним настроєм.

Ялинкова іграшка з Залужним

Всі гроші з реалізації ялинкових іграшок з зображенням Валерія підуть на допомогу Збройним Силам України. Також, крім Залужного волонтери взяли фото українських героїв для листівок та календарів.

Новорічні листівки з героями України

Такої ідеї ще точно не було, тож, маємо цінувати таких винахідників, які можуть зробити щось позитивне для народу і водночас корисне для армії.