|
22.12.2022 20:51

Бідненька шапка і светр наче з секонду: після розлучення з Дантесом Надя Дорофєєва виглядає все гірше

Галас та балачки навколо гучного розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса не вщухають ще з березня. Можливо, що публіка б вже давно про це забула та перевела увагу на новини у житті інших зірок, але Надя продовжує дивувати фанатів подробицями своєї щоденної рутини.

Надю Дорофєєву після розлучення з Володимиром Дантесом ледь впізнають фанати

Шанувальники співачки помітили, що розлучення не пішло їх улюблениці на користь й ледь не кожного дня співачка виглядає все гірше. Поп-діва сильно схудла, почала часто носити мішкуватий та чоловічий одяг, а на деяких фотографіях виглядає, наче захворіла. Хоча на сьогодні виконавиця дійсно має проблеми зі здоров’ям, про що повідомила у сторіс своїм підписникам.

“Це грип дуже суворий, не хворійте, друзі. А це – я”, — підписала фото Надя.

Надя Дорофєєва забула про макіяж та обрала светр наче з секонду

За часів життя з Дантесом Дорофєєва намагалася навіть дома виглядати жіночно та привабливо. Та хоч артистка зізнавалася, що інколи їй лінь підбирати для повсякденності ошатний одяг, а хочеться вдягти щось зручне, фотографії в інстаграмі свідчать про зворотне.

Ймовірно, що виконавицю після розлучення наздогнав депресивний настрій, як це часто буває з людьми після розриву стосунків. Але поп-діва я не горювала довго і доволі швидко закрутила новий роман з другом сім’ї — Мішею Кацуріним. У нового обранця співачки є двоє дітей та дружина, з якою вони розсталися незабаром після Вови та Наді.

Надя Дорофєєва показала нового обранця Кацуріна

Дорофєєва не з тих артистів, хто тримає будь-які подробиці свого особистого життя за залізними дверима та показує підписникам свій побут з новим бойфрендом. До речі, поки одні знаменитості роками приховують свої стосунки, Надя майже одразу познайомила своїх фанатів з новим обранцем.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва була однією з суддів на вокальному проєкті “Голос Країни”.