Рубрики: Шоу-бізнес
05.01.2023 11:53

Донька Полякової наворожила на особисте життя Тіни Кароль і збентежила Дана Балана: “Карта розбитого серця”

Донька зіркової артистки Ольги Полякової Маша у прямому ефірі Інстаграму наворожила на кохання для маминої колеги по сцені співачки Тіни Кароль
Поділитися

Донька української співачки Олі Полякової Маша досить давно й часто з’являється в Мережі. Вона – не в тіні зіркової мами, навпаки – дівчина показує в соціальних мережах себе як окрему особистість. Маша активно висвітлює своє життя на сторінках у Інстаграмі та Тіктоці. Ось і цього разу Маша поділилася новим захоплення: ворожінням на картах.

Її мама, Ольга Полякова, провела в Інстаграмі благодійну пряму трансляцію, де збирала кошти на проєкт, що має назву “Дитинство без війни”. Суть ініціативи – евакуація українських діток до Туреччини.

Та у прямому ефірі Полякова з’явилася не сама, а зі старшою донькою, яка не так давно повернулася додому, в Україну: Маша тривалий час провела у Великій Британії.

Як Полякова почала ворожити?

Маша розповіла, що захоплення картами з’явилося саме там, у Британії. У Англії донька Полякової познайомилась із дівчинкою, яка теж з України. Якраз нова подружка й відкрила дівчині світ таро. А свою ж колоду карт Маша купила, випадково зайшовши в магазин погрітись, коли в неї сів телефон.

У ефірі ж Полякові, у образах відьмочок, ворожили, відповідаючи на запитання фоловерів. А питання у підписників та підписниць були геть непрості: один з глядачів прямого ефіру запитав дівчат не про своє особисте життя, а про кохання української співачки Тіни Кароль. Питання звучало так: чи одружиться Тіна у новому 2023-му році?

Чи зустріне Тіна Кароль своє кохання?

Маша Полякова одразу ж розклала карти, щоб відповісти на запитання, яке цікавить ледь не всю Україну.

Чи зустріне Тіна Кароль своє кохання?

“Може, буде якийсь чоловік, навіть не один. Але одруження я не бачу. Бо це карта розбитого серця”, – відповіла Маша.

Не змовчала стосовно цього і Тінина колега по сцені, мама юної ворожки, Оля Полякова.

“Якби вона хотіла, вона б вже одружилася давно”, – сказала Полякова.