|
10.11.2020 22:44

Відкриті закриті кордони: MONATIK з дружиною влаштували турецькі вихідні

Як з’ясувалося, подружжя Дмитра та Ірини Монатик вирушило до Туреччини не просто аби влаштувати романтичну міні-відпустку. У Стамбулі вони відвідали захід, присвячений дню народження подруги дружини співака Вікторії Батуі. Про це на своїй сторінці розповіла сама Ірина. Вона виклала знімки, на яких позує біля розкішного готелю.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHX2G9Ynloa%2F&is_from_rle

Подружжя відвідало безліч культурних пам’яток, зокрема Айя-Софію, прогулялися на кораблику Босфором та відвідали музеї. Видно, що подружжя насолоджувалося спільним проведенням часу і жодні погодні сюрпризи не змогли зіпсувати їм хорошого настрою. Про це Ірина Монатік написала у підписі під серією знімків з родинного відпочинку.

Для незабутніх прогулянок дружина музиканта обрала смугастий костюм, чорні колготки, чорні черевики і чорне пальто середньої довжини. Доповнили образ Ірини легкий макіяж, злегка завите волосся, великі сонцезахисні окуляри та масивні сережки.

Дмитро та Ірина Монатик не зважаючи на всі негаразди і пандеміюкоронавірусу, отримали багато позитивних емоцій. Про що дружина співака не забула написати у підписі до серії світлин. Там само вона подякувала друзям за незабутній відпочинок.

Помітно, що подружжя під час перебування у Туреччині все ж знехтувало правилами безпеки, адже перебувало у громадських місцях без масок. Хоча людей на вулицях майже не було, але правила все ж залишаються правилами.

Прихильники відреагували на допис, зауваживши, що теж люблять Стамбул. Вони засипали пару компліментами, сподіваючись, що Дмитро та Ірина встигли напитися смачної турецької кави та наласуватися місцевими солодощами.