|
28.01.2023 14:11

“Думала сама викарабкаюсь”: Аліна Гросу зізналась про госпіталізацію і реабілітацію після операції за кордоном

Минулого року Аліна Гросу розповіла про те, що була вимушена лягти на операцію. Що саме турбувало артистку достовірно невідомо, однак фанати знали про негаразди зі здоров’ям у співачки, адже вона неодноразово показувала, як лежить у лікарні під крапельницями. Тоді шанувальники примітили, що поряд з нею немає її коханого Романа Полянського і почали підозрювати, що у їхнім стосункам все ж таки прийшов кінець.

Аліна Гросу розповіла про госпіталізацію за кордоном

Згодом зірка рушила до Сполучених Штатів Америки, де мала пройти курси підвищення кваліфікації та професійних навичок. Однак з якоїсь причини, Аліна просто зникла з соціальних мереж, і лише згодом заявила, що відправляється на реабілітацію.

Аліна Гросу розповіла про госпіталізацію за кордоном

Нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до своїх шанувальників, в якому детально розповіла, що зараз з нею відбувається.

Аліні все ж таки знадобилася допомога спеціалістів, тож вона рушила у госпіталь, де їй допомагають прийти до тями після хірургічного втручання.

“Друзі, всім привіт! Нарешті хочу поділитися з вами: я знаходжуся у в госпіталі. Після операції думала сама викарабкаюся, але було вирішено відправити мене на реабілітацію. Він не зовсім простий, він — аюрведичний. Він повністю направлений на реабілітацію, на відновлення організму, очищення організму, на імунну систему”, — зізналась артистка.

Примітно, що під час запису відео Аліна була одягнена в халат, і не мала ні зачіски, ні макіяжу. Зірка зізналася, що багато відпочиває і проходить процедури, деякі з яких дуже неприємні та болючі.

Харчування у госпіталі дуже дієтичне та вегетаріанське, а з розваг пацієнтам дозволено насолоджуватися пейзажем.