Рубрики: Шоу-бізнес
02.02.2023 22:28

Від української діви до головної запроданки: чому Ані Лорак засуджують більше, ніж інших зірок-зрадників?

Знаменита українська співачка Ані Лорак 20 років була головною дівою у вітчизняному шоу-бізнесі, але після 2014-го для неї все кардинально змінилося.
Поділитися

Свою кар’єру Ані Лорак розпочинала у підлітковому віці. Юрій Фалеса став для майбутньої поп-діви прекрасним стартом, адже він надав юній виконавиці стрімкий взліт.

Чому Ані Лорак засуджують більше, ніж інших зірок-зрадників

Перші альбоми артистки виходили українською мовою, що дуже позитивно відобразилося на авторитеті Кароліни в українському шоу-бізнесі. Вже в 2008 році вона поїхала на Євробачення і зайняла друге місце.

Слідом за успіхом в Європі Кароліна заявила і про успіхи в особистому житті: незабаром співачка вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.

Чому Ані Лорак засуджують більше, ніж інших зірок-зрадників

Артистка все більше пісень випускала російською, почала активно їздити в російську федерацію на гастролі, а також придбала нерухомість в москві. І все складалося прекрасно, до 2014 року. Найбільший скандал в біографії Ані Лорак стався під час анексії Криму.

Українська співачка прийняла пропозицію виступити на концерті на честь приєднання півострова до російської федерації. На цьому заході був присутнім володимир путін. Подейкували, що Кароліна отримала неймовірний гонорар за концерт, але разом з цим втратила повагу та любов української аудиторії, адже після цього співачку припинили чекати на батьківщині.

Чому Ані Лорак засуджують більше, ніж інших зірок-зрадників

Натомість Лорак не квапилася пояснювати свою позицію, заявивши, що не розуміє, що зробила не так. У різноманітних інтерв’ю люди з оточення Кароліни розповідали, як вона “важко переживає цькування своїх співвітчизників та неможливість приїхати додому”. Мовляв, ця історія їй так просто не дається.

Чому Ані Лорак засуджують більше, ніж інших зірок-зрадників

Втім, Ані Лорак непогано влаштувалася у підмосков’ї, де придбала розкішну садибу. Саме там вона залишилася жити разом зі своєю дочкою навіть після розлучення з Муратом. Гастролі артистки здебільшого влаштовувалися в російській федерації та Європі, але наприкінці 2021-го Ані випав шанс виступити і для українців на півдні України.

Відбулося декілька концертів, а незабаром почалася повномасштабна війна. Шанувальники артистки до останнього сподівалася, що хоча б напад російської федерації змусить її заговорити та обрати сторону, чого, не сталося.