|
08.02.2023 16:12

Надя Дорофєєва показала, як Міша Кацурін приготував для неї романтичну вечерю: Дантес не оцінив

Вже майже рік Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін зустрічаються, але критика на їхню пару досі находить хвилями, якби гарно вони не виглядали разом, яке б сильне кохання їх не пов’язувало, але багато хто з прихильників артистки досі не сприймає її вибір та всю ситуацію з чотирикутником загалом.

Дорофєєва з Кацуріним

Але зараз Надя почала спокійніше реагувати на критику на не зважати на всі приємні слова. Тому на її сторінках у соціальних мережах почали з’являтися спільні фото та відео з новим обранцем. І це Дорофєєва робить від серця. А на коментарі не звертає уваги, оскільки це все було, є і завжди буде. Публічні люди постійно підпадають під критику, тому, нічого дивного в цьому немає.

Коли Кацурін випустив пісню та кліп з Надею про їхні стосунки, це трохи заспокоїло публіку, адже у кліпі видно, які ніжні почуття їх охоплюють. Але жодного пояснення історії кохання між Михайлом та Дорофєєвою там не проглядалося. Тому, й тут аудиторія знову розділилась на дві категорії, що знову було очікуваним.

Та днями співачка вирішила продемонструвати, як ресторатор Кацурін готує для неї рибну страву у соусі. Надя вирішила зняти весь процес приготування від самого початку й до кінця. А також, засвітила не тільки інгредієнти, а ще й самого Мішу, який із задоволенням готував для своєї другої половинки.

Романтична вечеря від Кацуріна

Проте в instagram Надія не наважилась викласти це відео, а лише у Тік-Ток. Тому не так багато людей його побачило, але вже ця інформація облетіла майже всю мережу. Але тішить те, що попри всю критику, у пари все гаразд.