Рубрики: Шоу-бізнес
11.02.2023 00:49

Найрідніші дівчата Павла Зіброва: що відомо про всіх жінок у житті вусатого артиста і як вони виглядають

Павло Зібров – знаменитий в Україні володар жіночих сердець. Попри всіх шанувальниць його таланту, чоловік має кількох найрідніших душі жінок у своєму житті.
Поділитися

Павло Зібров – це справжня легенда українського шоубізнесу. Чоловік знаменитий своїм неабияким талантом – його голос зачаровує, збирає сцени та стадіони. Виконавець багатьох популярних пісень – справжній світоч української естради. Саме через його голос, харизму, пісні та, звісно, ті самі чарівні вуса Павло Зібров має багатьох шанувальників і, безперечно, ще й шанувальниць. Та все одно: серце знаменитого співака належить лише кільком окремим жінкам, які займають чільне місце в житті виконавця.

Марина Зіброва

Марина Зіброва – це дружина знаменитого співака. Шістдесятитрирічна українська знаменита жінка відомого виконавця заміжня за чоловіком уже не один десяток років. Пара одружена з одна тисяча дев’ятсот дев’яносто четвертого року. Наступного року – вони святкуватимуть ювілей у тридцять років подружнього життя. Саме своїй дружині Павло Зібров присвятив легендарну пісню “Марина”.

Марина Зіброва

Діана Зіброва

Двадцятип’ятирічна красива дівчина коло Павла Зіброва неабияк сколихала мережу та серця фанатів і фанаток співака. Але все добре: це – красуня-донька знаменитого виконавця Діана. Дівчина вже досить доросла, заробляє на життя сама. А як – це взагалі дуже цікава історія. Вона працює піар та смм-менеджером у свого зіркового татуся.

Діана Зіброва

Ганна Зіброва

Мама Павла Зіброва була вчителькою. Звісно, що мати – це ключова постать у житті знаменитого співака. Про неї в мережі майже нічого не відомо. Хіба якісь загальні факти. Проте якось один із колег Павла Зіброва розповідав, що мама співака відіграла неабияку роль у створенні легендарної пісні “Мертві бджоли”. Друг Зіброва розповідав, що нібито вони сиділи в Зіброва на застіллі, дещо випили – і тут заходить мама Павла, жінка сказала: “Павле, та ви ж як мертві бджоли”. Ніби так і зародилася пісня, проте чи правда це, на жаль, достеменно невідомо.