|
13.02.2023 16:02

Аліна Гросу після тривалого відновлення розповіла, як пройшло її лікування в Індії: “Неймовірно піклувалися”

Аліна Гросу стала зіркою ще у дитинстві, тоді дівчинка почала співати у досить юному віці та підкорила своїми кудряшками та ніжненьким голосом всю країну. На нові пісні Аліни чекали постійно, тому що таких маленьких зірок ще не було серед українського шоу-бізнесу. Але згодом Аліна виросла та захотіла зробити паузу у творчості й присвятити себе навчанню.

І вже у свідомому віці Аліна повернулась в український шоу-бізнес, але в новому амплуа – вона стала акторкою. І до речі Аліна досить добре грає українські режисери та глядачі дуже задоволені працею Гросу у кіно. Але й співочу справу дівчина не залишила. І на зйомках одного зі своїх кліпів вона познайомилась зі своїм колишнім коханим Романом Полянським.

Аліна Гросу з Полянським

Стосунки пари тривали дуже довго, проте під час війни вони розлучилися і саме після цього в Аліни почалися серйозні проблеми зі здоров’ям. Спочатку дівчина лікувалась в Україні, потім за кордоном, а згодом відправилась в Індію, адже там найкращі лікарі за статистикою, та саме там Гросу змогла вилікуватися повністю.

У Індії Аліна лікувалась протягом 21-го дня, і за цей час дівчина не тільки оздоровила свій організм, а ще й скинула 5 кілограмів, оскільки лікарі прописали дівчині досить жорстку дієту.

Сторіс Аліни

А також Аліна дуже вдячна лікарям за підтримку та правильний і турботливий підхід до лікування.

“Я безмежно вдячна всій команді фахівців-лікарів з Індії. За те, що днями й ночами неймовірно піклувалися, дбали та ще й допомогли. Ціную” – розповіла співачка.

Аліна Гросу в Індії

Тож, тепер Аліна повністю здорова та ще й схудла, тепер дівчина має берегти свій стан здоров’я ще більше, адже лікарі в Індії зробили для оздоровлення артистки все можливе.