|
17.02.2023 13:31

Стопами зіркової мами: як старша донька скандальної Олі Полякової вирішила присвятити себе музичній кар’єрі

Автор: Юлія Ящук

Суперблондинка Оля Полякова має не менш талановитих та яскравих доньок. Так, старша дочка Маша остаточно вирішила, що хоче піти за стопами зіркової мами та пов’язати своє життя з музикою. Зараз дівчина навчається в одному із престижних університетів в Лондоні.

Із самого малечку полюбляла увагу до своєї особистості та хотіла бути знаменитою. В дитинстві не раз знімалася в проєктах з Олею Поляковою. Тепер в дорослому житті зробила шоу зі своєї сторінки в Instagram, де заробляє доволі непогані кошти.

Маша Полякова та Оля Полякова

Також Маша Полякова здивувала всю мережу своїм виступом із власним гуртом “Шви”. Для її мами такі витівки доньки стали несподіванкою й були повним шоком. Як виявилося, юна зірка у своєму репертуарі має пісні з нецензурною лексикою. Оля Полякова дала на це свій коментар:

“Коли я почала її знімати й почула це, я була шокована. Я їй сказала: “Ти розумієш, що ти мене цим підставляєш, що завтра на нас обвалиться?”. Де вона мені відповіла, що до цього готова”, – поділилася Оля.

Нагадаємо, що дівчина має хлопця, який залишився в Україні, адже та навчається в Лондоні. Спільне фото з коханим й досі знаходиться в її Instagram, тому робимо висновок, що стосунки між молодими людьми далі продовжуються.

 

Маша часто ділиться відео компроматного характеру й привертає до себе увагу різними методами. Що ж, будемо слідкувати за творчістю Полякової молодшої та її успіхами.