|
17.02.2023 17:39

Андрій Бєдняков розкрив подробиціі співпраці зі втікачкою Оксаною Марченко: “Не було жодного контакту”

За всю свою телевізійну кар’єру Андрій встиг попрацювати з великою кількістю ведучих, та артистів, які брали на себе цю роль. Звісно, що всі люди різні і знайти спільну мову іноді буває не легко. Але коли робота об’єднує, то немає вибору і доводиться шукати якісь способи налагодження контакту. Та звісно, бувають ті, з ким неможливо побудувати жодних нормальних стосунків.

Андрій Бєдняков

Так на одному з проєктів колегою Бєднякова стала нині всім відома втікачка Оксана Марченко, яка колись була зіркою українського каналу СТБ і незмінною ведучою шоу “Х-Фактор”, “Україна має талант” та інших відомих проєктів. Зазвичай у кадрі ми бачили Марченко стриманою та професійною, але, як виявилось поза камерою Оксана демонструвала свій характер і не з усіма йшла на контакт.

Тож, коли Андрій став у пару з Марченко, він дуже розчарувався, оскільки жінка поводилась настільки надмінно, що взагалі ніби не помічала коло себе колегу, який грав не малу роль у спільній роботі. Бєдняков відчував себе некомфортно поруч з Оксаною та вважав, що він для неї як кістка у горлі.

“Було дуже помітно, що їй неприємно знаходитись поруч зі мною, вона ніколи зі мною не розмовляла та зневажливо ставилась. Це єдина співведуча, з якою у мене було нуль контакту, Було враження, що вона просто думала “Хто ти?” і дивилась на мене зверхньо. І я постійно, протягом року намагався знайти до неї підхід, але вона навіть не дивилась в мою сторону” – розповів Андрій.

Оксана Марченко та Андрій Бєдняков

Тож, спогади про співпрацю з Оксаною Марченко у Бєднякова невтішні та без жодного позитива. Звісно, таке стається між колегами, проте жінка могла б хоча б спробувати знайти контакт з Бєдняковим, адже працювали вони разом цілий рік.