Рубрики: Шоу-бізнес
19.02.2023 15:49

Обвішала будинок іконами і хотіла втекти на острів: що стало з екс-дружиною Валерія Меладзе після його зради

Розлучення Валерія Меладзе та його екс-дружини Ірини було досить гучним у зв'язку з невірністю чоловіка. Як же склалася доля матері трьох дітей виконавця?
Поділитися

Про роман Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої знали майже всі. Протягом 10 років про це невпинно писала преса та говорили у різноманітних програмах про зіркове життя. Втім, колишня дружина чоловіка Ірина бачила ситуацію інакше. Через це новина про наявність у чоловіка коханки і навіть позашлюбної дитини стала серйозним ударом.

Що стало з екс-дружиною Валерія Меладзе Іриною

Меладзе пішов до іншої, а Ірина залишилася з трьома дітьми та розбитим серцем. Навіть діти були вражені тим, що відбувалося, а тому відмовилися спілкуватися із новою мачухою.

Тим часом головна героїня нашої статті одразу ж почала займатися своїм життям, і її шлях виявився дуже цікавим та тернистим.

Що стало з екс-дружиною Валерія Меладзе Іриною

Ірина знайшла віддушину у буддизмі. Якоїсь миті колишня дружина артиста з головою пішла в індійську релігію. Вона навіть панувала переїхати на буддійський острів. Але з часом Ірина усвідомила, що обрала не ту дорогу, і вона взялася за вивчення православної літератури.

Що стало з екс-дружиною Валерія Меладзе Іриною

Ірина Меладзе почала відвідувати Покровський монастир і трохи згодом стала трутницею обителі. Якоїсь миті, розповідала Ірина, вона навіть втратила зв’язок із реальністю.

Також жінці вдалося самостійно звести новий будинок, у якій вона переїхала зі своїми спадкоємцями. 5 років вона витратила на його будівництво, адже створили його з нуля. Маєток повністю спроєктований жінкою. Тож можна сказати, що Ірина не тільки відновилася після зради, але й взяла себе в руки і почала абсолютно інше життя.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Валерій Меладзе покинув російську федерацію, через рік потрапив у скандал через сказане пошепки “Героям слава”, а потім за розповідь про братні народи.